Konak Ömer Zeybek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 232 433 25 25
Belgegeçer : 232 457 01 66
WEB https://omerzeybek.meb.k12.tr
Adres : ULUBATLI MAH. 2765 SK. KONAK ÖMER ZEYBEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 9B İÇ KAPI NO: B KONAK / İZMİR
VİZYON : VizyonumuzBilim ve teknolojinin farkında olup,onları hedefleri doğrultusunda kullanan; bizlere, birbirine ve kendine güvenen; her biri kendi kişisel vizyonuna sahip; Ulusumuzun ve insanlık aleminin gelişen beklentilerine cevap verecek “FİKRİ HÜR, VİCDANI HÜR ,İRFANI HÜR” nesiller yetiştirmek için çalışmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi bireysel, sosyal,kültürel değerlerini dikkate alarak bilgili becerili özgüvenli olmalarını; olaylara çok yönlü ve objektif bakabilme yetisini kazanmalarını; gelişen teknolojiyi olumlu yönde kullanmalarını sağlayarak bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08:50---16:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer
Servis : VAR
Ulaşım : KONAKTAN GELECEK OLAN ÖĞRENCİLER 42 NUMARALI OTOBÜSLE GÜMRÜKTEN GELECEK OLAN ÖĞRENCİLER 34 NUMARALI OTOBÜSLE GELEBİLİRLER.
Yerleşim Yeri : KONAK GÜLTEPE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KONAK MERKEZE 8 KM